Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Ψεύτικα likes σε σελίδες επιχειρήσεων


Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Έχω πολύ καιρό να κάνω post και να φτιάξω καινούρια widgets για το blogger όμως σήμερα αποφάσισα κάνω ένα post σχετικά με τα κοινωνικά δίκτυα και αυτό γιατί όταν άνοιξα τα μηνύματα της fan page μου στο facebook είχα λάβει το εξής μήνυμα:

Hola,
We just added to your page 2 Fans/Likes
Give your page a small cick, visit our web site,and get up to 20 fans to your page for FREE
{We also provide cheap and fast services for Twitter followers and YouTube Views" check it out}

--------

Ενδεικτικά σας λέω ότι με 29 δολάρια μπορούμε να αποκτήσουμε 750 facebook fans!

Είναι όμως αυτό αποτελεσματικό για μια επιχείρηση; Κατά τη γνώμη μου όχι.. Σίγουρα η φαινομενική αύξηση της δημοτικότητας της σελίδας θα δώσει ένα κύρος σε μια επιχείρηση αλλά αυτοί οι λογαριασμοί θα είναι ψεύτικοι ή στην καλύτερη περίπτωση θα είναι εκτός του target group που στοχεύετε και θα έχουν ως μόνο σκοπό την αύξηση των likes.

Επομένως θα έχετε πληρώσει για να σας κάνουν like από ψεύτικους λογαριασμούς... Εάν θέλετε να αποκτήσετε όχι μόνο ψεύτικα likes αλλά και δυνητικούς πελάτες οι οποίοι θα αγοράσουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, χρειάζεστε πραγματικά likes από πραγματικούς λογαριασμούς.

Αυτό θα το επιτύχετε με στοχευμένες διαφημίσεις στο facebook π.χ. και όχι με φτηνά μαρκετίστικα κόλπα...Με τις διαφημίσεις άτομα με πραγματικούς λογαριασμούς θα δουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και σίγουρα ένα ποσοστό των ατόμων αυτών θα ενδιαφερθεί για αυτές.

Σίγουρα η αρχή είναι πάντα δύσκολη και δεν θέλετε η σελίδα σας να έχει λίγους fans. Απλά κάντε υπομονή ζητήστε από φίλους και γνωστούς σας να προωθήσουν όσο μπορούν την σελίδα και πριν το καταλάβετε θα έχετε αρκετούς fans σε αυτήν.

Καλή επιτυχία!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Great article Lot's of information to Read...Great Man Keep Posting and update to People..Thanks! ειδησεισ τωρα ελλαδα

Δημοσίευση σχολίου

 
Bloggerized by Lasantha